I Prevail

With support(s): 

Set It Off & Kid Bookie

Date

23 May 2024

Time

19:00 - 23:00

Location

Ancienne Belgique
Anspachlaan 110

De aankondiging dat I Prevail samen met Set It Off (support) en Kid Bookie (opening act) volgend jaar naar Brussel komt, zorgde voor heel wat enthousiasme bij hun fans. Het concert in Ancienne Belgique op 22 mei is uitverkocht en vanwege de grote vraag naar extra tickets voegt de Amerikaanse rockband een tweede datum toe in AB op donderdag 23 mei!

Wat begon met een opmerkelijke cover van Taylor Swift’s “Blank Space” lanceerde I Prevail tot in de hoogste regionen van de hedendaagse stevige rockmuziek. Na een uitverkocht concert in Trix en een verpletterende show op Graspop Metal Meeting in 2023, is het hoog tijd dat het Amerikaanse I Prevail, met Set It Off als Support Act en Kid Bookie als Opening Act, de Ancienne Belgique op woensdag 22 mei omver komt blazen.

Self-made, self-defined, and walking a path that’s entirely their own”, dat is het motto van I Prevail sinds hun ontstaan in Michigan in 2013. Ondertussen staat de band 2,7 miljard streams, 350 miljoen YouTube views en twee Grammy nominaties verder. Op de laatste plaat ‘True Power’ doet de band hun naam alle eer aan: zegevieren. Stadiongrote riffs die je tanden van je tandvlees doen klapperen en onvergetelijke, supercatchy melodieën die wekenlang in je hersenen blijven hangen. Screams uit de diepste hoeken van de hel met emotionele zang en oprechte, intieme teksten die je tot op het bot raken.


 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Scroll to Top